Wag'y Tail - Hondenschool Leopoldsburg

Puppy Cursus 'Puppy Stuif In'

Puppy Cursus 'Puppy Stuif In'

ios-information-outline
ALGEMEEN

Onze Puppy Cursus “Puppy Stuif In” is ontworpen om jouw puppy de beste start te geven in het leven. Deze cursus is speciaal bedoeld voor pups van 8 tot 12 à 16 weken oud, een cruciale fase in hun ontwikkeling. Gedurende vijf boeiende themalessen leren pups niet alleen de basisvaardigheden, maar ook essentiële sociale en fysieke vaardigheden die hen in staat stellen om gezonde en gelukkige huisdieren te worden.

Extra Informatie

Is jouw pup ouder dan 12 weken? Geen zorgen! Voor oudere pups en honden hebben we de Startcursus ‘Samen Sterk Starten’, waar ze kunnen beginnen met hun training en sociale vaardigheden kunnen ontwikkelen.

ios-people-outline
SOCIALISATIE

In onze themales “Socialisatie” leggen we de nadruk op de cruciale fase van socialisatie bij pups, die plaatsvindt tussen 8 en 12 weken oud. Dit is een van de belangrijkste periodes in het leven van je pup, waarin hij de basis legt voor zijn sociale gedrag en reactie op de wereld om hem heen. Onze les is ontworpen om pups en hun eigenaren te begeleiden bij het begrijpen en benutten van deze belangrijke ontwikkelingsfase.

ios-bookmarks-outline
LEERPROCESSEN

Tijdens deze les duiken we in de fascinerende wereld van leerprocessen. We ontrafelen de geheimen van hoe pups leren en leren jou en je pup een geweldige start te maken, zoals netjes lopen aan de lijn en hierkomen op een speelse en leuke manier.

Maar dat is nog niet alles! We maken leren leuk met boeiende spelletjes, waarbij de eigenaar de ster van de show is en de focus van je pup vasthoudt. Samen creëren we een sterke band en zorgen voor een vrolijke en gehoorzame pup!

ios-pulse-8
BALANS EN COÖRDINATIE

Een gezonde geest in een gezond lichaam is ons motto in deze les. Pups doen oefeningen om hun balans en coördinatie te verbeteren, wat niet alleen hun fysieke gezondheid bevordert, maar ook hun zelfvertrouwen en concentratie versterkt.

ios-tennisball-outline
SAMEN SPELEN

In deze themales “Samen Spelen” ligt de nadruk op het opbouwen van een sterke band tussen pups en hun eigenaren. Tijdens deze les leren pups en hun eigenaren samen denk- en zoekspelletjes te spelen, waardoor niet alleen de geestelijke stimulatie van de pups wordt vergroot, maar ook de onderlinge band wordt versterkt.

ios-medkit-outline
VERZORGENDE HANDELINGEN

Het doel van deze les is om pups vertrouwd te maken met verzorgingspraktijken en handelingen, waardoor ze comfortabeler en meer ontspannen zullen zijn tijdens hun toekomstige verzorging. Dit omvat handelingen zoals borstelen, nagelknippen, oorinspectie, en andere zorggerelateerde procedures.

Praktische Informatie

ios-paw
VOOR WIE

Puppy’s van alle rassen zijn welkom bij de Puppy Stuif In, vanaf 8 tot 12 weken.

Als je hond ouder is dan 12 weken, komt hij in aanmerking voor de Startcursus ‘Samen Sterk Starten’.

android-calendar
WANNEER

Elke zaterdag instroomles voor nieuwe pups

 • Van 9u30 tot 10u30
 • Thema: “Socialisatie”

Resterende themalessen elke zaterdag

 • Van 11u00 tot 12u00
 • Thema’s:
  “Leerprocessen”
  “Balans en coördinatie”
  “Samen spelen”
  “Verzorgende handelingen”.
social-euro
KOSTPRIJS

€ 75 inclusief B.T.W.

Puppy Cursus “Puppy Stuif In” omvat:

 • Vijf lessen onder begeleiding van een erkende instructeur.
 • Een kleine attentie.
 • 1 jaar toegang tot e-learning in de online-omgeving.
android-clipboard
WAT HEB JE NODIG
 • Medisch paspoort en/of inentingsboekje
 • Goed passende halsband
  (geen splipketting, prikkelband, …)
 • Veel kleine lekkere hap-slik-weg beloningssnoepjes
  (stukjes kaas, gekookte kip, beloningsworst, …)
 • Lichte soepele lijn, lengte min. 1,80m
 • Een paar poepzakjes

Opmerking: Alle benodigdheden kunnen ook ter plaatsen worden aangeschaft.

error: Op deze tekst berust copyright!