Wag'y Tail - Hondenschool Leopoldsburg

Samen Leren, Samen Plezier:
De Weg naar een Blije Hondenvriendschap

Ontdek ons aanbod

Je hond als een blije, kwispelende metgezel en altijd bereid om samen te werken met baasje…. Net dat plezier wordt hoog in het vaandel gedragen bij Wag’y Tail – Hondenschool Leopoldsburg. Je hond trainen zonder dwang, straf of schrikeffect leidt tot de mooiste relatie tussen baas en hond.

Pups kunnen vanaf 8 weken terecht in de puppy stuif in. De jonge hondjes maken kennis met de grote wereld en de baasjes worden ingeleid in de wereld van de hond.

In de basiscursus worden de basiscue’s aangeleerd met behulp van de clicker. Niet enkel de hond zal leren tijdens deze intensieve cursus, maar ook het baasje krijgt theorielessen over gedrag, lichaamstaal, leerprocessen en mogelijk probleemgedrag van zijn viervoeter door middel van een e-learning.

In de cursus sociale huishond worden de basisceu’s nog verder uitgebouwd met het oog op het verkrijgen van een stabiele hond.

Verder bevat het aanbod van de hondenschool nog gehoorzaamheids- en sportcursussen. Niet wedstrijdgericht, maar wel omdat bezig zijn met je hond zo leuk is.

Verder zijn er regelmatig korte lessenreeksen zoals Impuls Controle, apporteren, Brain Games, Rally Fun, dierenartstraining, … Privélessen of zeer specifiek advies zoals bijvoorbeeld over de aankoop van een pup, de combinatie hond en kind of probleemgedrag zijn mogelijk. Want elke hond is anders en elke baas-hond combinatie is uniek en vergt een andere begeleiding.

Vakbekwame en enthousiaste instructeurs halen het maximale uit jou en je hond en begeleiden je optimaal naar je doel. De hondenschool heeft een prachtige trainingsaccommodatie met de mogelijkheid tot indoor trainen bij slecht weer.

Interesse? Kom gerust vrijblijvend eens een kijkje nemen tijdens één van onze opleidingen….

error: Op deze tekst berust copyright!