Wag'y Tail - Hondenschool Leopoldsburg

Leer, Train en Verken:
Alles wat je nodig hebt onder één dak!

Theorielokaal

Bij onze theorielessen maken we leren leuk en boeiend. Ons theorielokaal is uitgerust met moderne voorzieningen, inclusief een beamer en een whiteboard, zodat we de lesstof op een interactieve manier kunnen presenteren. Het is gezellig en heeft genoeg ruimte voor ongeveer 30 personen.

Nu, wat gebeurt er met onze trouwe viervoeters terwijl jullie alles leren over de wonderlijke wereld van honden? Maak je geen zorgen, ze zijn in goede handen! Onze honden verblijven in een aangrenzende ruimte met speciale benches, waar ze comfortabel kunnen ontspannen en wachten tot jullie terug zijn.

Op deze manier kunnen we de beste leerervaring bieden voor zowel baasjes als honden.

Binnen en Buiten

Bij onze hondenschool hebben we de mogelijkheid om binnen en buiten te trainen, en we hebben voor beide opties topfaciliteiten!

Binnen hebben we een prachtige hal met comfortabel kunstgras en verwarming. Dit betekent dat zelfs op koude en regenachtige dagen trainen nog steeds een plezierige ervaring is. Geen bibberende honden of baasjes meer!

Buiten hebben we een volledig omheind grasveld waar je samen met je harige vriend kunt trainen. Dit is de perfecte plek wanneer het zonnetje schijnt en het weer mooi is.

Wat betreft trainingsmaterialen, we hebben alles wat je nodig hebt! Voor elke discipline waarin we lesgeven, beschikken we over gespecialiseerde en professionele uitrusting, zodat jullie samen met vertrouwen kunnen oefenen.

We kijken ernaar uit om samen met jou en je trouwe metgezel op ontdekkingsreis te gaan, ongeacht de weersomstandigheden!

Welkom in onze winkel

logo_perfectfit

Met jarenlange ervaring en een scherp oog voor kwaliteit hebben we een prachtig assortiment samengesteld en kunnen we je deskundig advies geven over de perfecte accessoires voor jouw trouwe metgezel.

In onze winkel vind je een schat aan beloningssnoepjes, Nylabones en Kong-producten. En als het aankomt op hersenkrakers voor je slimme viervoeter, hebben we altijd een uitgebreide selectie Nina Ottoson hondenpuzzels op voorraad.

Maar dat is nog niet alles! We nemen de kunst van het lijnen serieus. Onze hondenlijnen worden met liefde en vakmanschap gemaakt, wat betekent dat we op maat gemaakte lijnen kunnen creëren in jouw favoriete kleurencombinaties.
Daarnaast hebben we een assortiment Ezydog halsbanden en lijnen voor stijlvolle en comfortabele wandelingen.
Bovendien hebben we PerfectFit Harnassen, die we graag aanpassen op maat van jouw hond voor ultiem comfort en veiligheid.

En laten we de speeltjes niet vergeten! We hebben een scala aan speeltjes om het hart van je harige vriend te veroveren en urenlang plezier te garanderen.

We staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte producten voor jou en je harige metgezel.

error: Op deze tekst berust copyright!