Wag'y Tail - Hondenschool Leopoldsburg

A-OK9

Ik ben er trots op dat ik samenwerk met A-OK9. Alles wat ik aanbeveel, heeft mijn eigen goedkeuring én die van mijn honden. Let op: als je iets koopt via de links op deze pagina, ontvang ik mogelijk een kleine commissie. Heb je vragen over de producten? Aarzel niet om contact op te nemen!

Let op:

 • A-OK9 biedt gratis verzending aan vanaf een bepaald bedrag in pond, direct vanuit Engeland.
 • De prijzen van A-OK9-producten zijn in Britse ponden.
  Controleer de huidige wisselkoers naar euro’s voor de meest accurate kostenberekening.
 • Bestellingen boven de €150 kunnen onderhevig zijn aan douanekosten, zoals importbelasting en BTW, afhankelijk van de totale waarde van de goederen en verzendkosten.
  Deze extra kosten zijn niet inbegrepen in de initiële prijs.

Website A-OK9: https://a-ok9.com/

SOOTHY-K9

Maak kennis met Soothy-K9 voedende balsem van A-OK9: De ultieme oplossing voor het comfort van je hond.

Heeft jouw hond wat extra liefdevolle verzorging nodig? A-OK9 presenteert Soothy-K9, een revolutionaire voedende balsem ontworpen om de huid en poten van je geliefde pup te verwennen en te verzachten. Gemaakt met de fijnste natuurlijke ingrediënten, is Soothy-K9 de oplossing voor het behouden van het welzijn en comfort van je hond.

Voordelen van Soothy-K9:

 • Hydrateert en verzacht gebarsten en korstige neuzen / poten
 • Hydrateert en revitaliseert droge en gevoelige huid
 • Creëert een blijvende beschermende barrière voor gezonde huid

PROBIO-K9

Heb je een probiotisch supplement nodig voor je hond? Diarree is voor niemand leuk!

Of het nu veroorzaakt wordt door stress, een gevoelige maag, of gewoon onvoldoende voedingsvezels, PROBIO-K9 zorgt ervoor dat de stoelgang van je hond weer op het juiste spoor komt, voor een gelukkigere hond en eigenaar!

Bij A-OK9 geloven we dat een gelukkige darm zorgt voor een gelukkige hond, wat de algehele welzijn en vitaliteit bevordert.

Geef je hond dagelijks PROBIO-K9 en zie zelf het resultaat!

RESCUE-K9

Heeft je hond iets gegeten wat niet mag? Of is er plotseling een verlies van kwaliteit in de ontlasting en heb je snel een oplossing nodig?

Rescue-K9 zakjes schieten te hulp!

Dit probiotische hondensupplement is de superheld onder de probiotica. Hoe hard we ook proberen, er zullen altijd momenten zijn waarop onze honden snelle en directe ondersteuning nodig hebben.

Elke hondeneigenaar heeft Rescue-K9 nodig, klaar om in actie te komen!

CALM-K9

Calm-K9 is een natuurlijk kalmerend supplement voor honden, dat specifiek is samengesteld door een dierenarts-gedragsspecialist, trainers en een team van voedingsdeskundigen om ondersteuning te bieden aan de training en gedragstransformatie van je hond, terwijl het hen helpt in tijden van nood.

Wanneer het dagelijks wordt gegeven, biedt Calm-K9 voortdurende ondersteuning voor de onverwachte en soms stressvolle gebeurtenissen in het leven, zoals vuurwerk en nieuwe situaties, en de gebruikelijke zoals het ontmoeten van andere honden tijdens het wandelen of alleen thuis zijn.

Dit kalmerende supplement richt zich specifiek op de gezondheid van de hersenen en de darmen van je hond om problemen met reactievermogen zoals blaffen, uitvallen en een gebrek aan focus te verbeteren.

CALM-K9 Senior Boost

Heb je veranderingen gemerkt bij je oudere hond? Vanaf de leeftijd van 7 jaar kan de cognitieve functie van onze honden beginnen af te nemen. Hersenfuncties zoals smaak, zicht en gehoor kunnen beïnvloed worden.

Calm-K9 Senior Boost heeft dezelfde geweldige werking als Calm-K9, maar is speciaal ontworpen voor oudere honden.

Dit supplement helpt bij het verminderen van angst en stress bij oudere honden en versterkt hun algemene gezondheid door de focus te leggen op cognitieve functie en emotionele balans.

PLAQUE-K9

Vind je het moeilijk om dagelijks de tanden van je hond te poetsen? Heb je deze volledig natuurlijke alternatief voor tandheelkundige kauwsnacks al overwogen?

PLAQUE-K9 is een gezond, calorievrij alternatief voor tandheelkundige kauwsnacks dat het gedoe uit de gebitsverzorging van honden haalt door het aanbieden van een makkelijk te voeren tandheelkundig supplement. Dit supplement onderhoudt de mondhygiëne en voorkomt de opbouw van tandplak en tandsteen. Het helpt ook bij problemen zoals slechte adem en vieze tanden.

Het schoonhouden van de tanden en het tandvlees van je hond is essentieel om tandplakopbouw te voorkomen, wat het tandglazuur aantast en ontsteking en pijn in het tandvlees kan veroorzaken.

Onderzoek heeft aangetoond dat, tenzij het poetsen dagelijks wordt uitgevoerd, het poetsen weinig tot geen invloed heeft op het begin van tandbederf!

SMILE-K9

Transformeer de tandheelkundige gezondheid van je huisdier met Smile-K9: de ultieme kip-geflavourde tandpasta voor gebitsverzorging!

Ontsluit het geheim van onberispelijke mondhygiëne voor je honden en katten met Smile-K9, een enzymatische tandpasta van A-OK9. Vakkundig gemengd met natuurlijke enzymen en een mild schurend silicasysteem, is deze kip-geflavourde pasta een doorbraak in de tandverzorging van huisdieren.

BUG-K9

Gebruik je maandelijkse vlooien- en ontwormingsbehandelingen voor je hond? Ben je op zoek naar een natuurlijk alternatief dat écht werkt?

Bug-K9 is ons volledig natuurlijke superfood anti-parasietmiddel dat vlooien en wormen bestrijdt, terwijl het ook de immuunfunctie versterkt. Zeg vaarwel tegen de jeuk en de chemicaliën met Bug-K9!

FLEXI-K9

Flexi-K9 doet wat het belooft – het is een hondensupplement dat je hond helpt om flexibel te blijven!

Naarmate onze honden ouder worden, worden ze minder flexibel. Gewrichten beginnen stijver te worden omdat de hoeveelheid smeervloeistof afneemt en het kraakbeen dunner wordt, waardoor de activiteitsniveaus dalen omdat bewegen moeilijker wordt.

Flexi-K9 is een van onze bestverkopende hondensupplementen die de natuurlijke productie van gewrichtssmeermiddel ondersteunt en ook de antioxidant- en ontstekingsremmende processen van het lichaam ondersteunt.

PRIME-K9

PRIME-K9 is ons wellnessbevorderende supplement geschikt voor alle honden.

Dit hondensupplement is samengesteld om niet alleen een krachtige boost te geven aan het immuunsysteem van je hond, maar ook om hun algehele conditie van binnenuit te verbeteren. Van gewrichten tot vacht, aan de wellnessbehoeften van je hond wordt voldaan met PRIME-K9.

Onze honden worden dagelijks blootgesteld aan vervuiling, gifstoffen en infectieuze agenten die schade toebrengen aan de cellen van hun lichaam. PRIME-K9 is een ongelooflijke krachtpatser van natuurlijke genezing. Voeg dit supplement gewoon eenmaal per dag toe aan het dagelijkse voer van je hond.

FRESH-K9

Wanneer je hond ziek is of blootgesteld wordt aan lange periodes van warm weer, willen we ervoor zorgen dat onze trouwe metgezellen volledig gehydrateerd blijven.

Daarom hebben we FRESH-K9 gecreëerd. Een hondensupplement dat honden graag zullen drinken, zelfs als ze water afwijzen.

Vind je het moeilijk om ervoor te zorgen dat je hond genoeg drinkt? Maak je je zorgen over hun hydratatie op wedstrijddagen of in warm weer? FRESH-K9, ons rehydratatiesupplement, is voor jou!

CLEAR-K9

Maak kennis met Clear-K9 – de ultieme oplossing voor de oorproblemen van je hond of kat. Deze zorgvuldig samengestelde formule van oordruppels zorgt voor het welzijn van je huisdier met zijn zachte maar effectieve ingrediënten.

Waarom Clear-K9?

 • Natuurlijke Ingrediënten voor Zachte Verzorging: Verrijkt met glycerine, propyleenglycol, melkzuur, docusaatnatrium, salicylzuur en kalmerende lavendelolie, is Clear-K9 ontworpen om de meest comfortabele en effectieve verzorging te bieden voor de oren van je huisdier.
 • Moeiteloze Toepassing: De eenvoudig te gebruiken fles stelt je in staat de oplossing direct in de gehoorgang van je huisdier toe te dienen, wat zorgt voor een grondige reiniging met minimale moeite.
 • Diepgaande Reinigingskracht: Ideaal als voorreiniger voor antibiotica, Clear-K9 werkt wonderen bij het opbreken van was en vuil, wat zorgt voor een diepere penetratie van medicijnen om infecties effectiever te behandelen.
 • Veiligheid Voorop: Geformuleerd met de veiligheid van je huisdier in gedachten, is Clear-K9 een verstandige keuze voor dieren zonder een gescheurd trommelvlies of allergieën voor de ingrediënten.

De meeste hondensupplementen komen in poedervorm die gemakkelijk gemengd kan worden met het gewone voedsel van je hond.
Dit kan helpen om ervoor te zorgen dat je hond het supplement volledig consumeert.

error: Op deze tekst berust copyright!