Wag'y Tail - Hondenschool Leopoldsburg

Groot Nieuws:
Wat Hebben We Te Vertellen

Nieuws

📢 Groot Nieuws! Onze Hondenschool Heeft een Nieuwe Naam! 🐾

Wij zijn verheugd om met trots aan te kondigen dat onze hondenschool een nieuwe naam heeft gekregen! Vanaf vandaag gaan we verder als “Wag’y Tail – Hondenschool Leopoldsburg.” 🐶✨

Waarom deze verandering? Omdat we geloven dat de nieuwe naam perfect onze filosofie en passie voor vrolijke, kwispelende staarten weerspiegelt. Bij “Wag’y Tail – Hondenschool Leopoldsburg” draait alles om het delen van gelukkige momenten met onze harige vrienden en het versterken van de band tussen jullie en jullie trouwe metgezellen.

Wat kun je verwachten van “Wag’y Tail – Hondenschool Leopoldsburg”?
🐶 Leuke en effectieve training voor honden van alle rassen en leeftijden.
🤝 Een warme en ondersteunende omgeving voor hondenliefhebbers.
🌟 Spannende activiteiten en bijzondere ervaringen voor jou en je viervoeter.

Onze passie blijft onveranderd, en we zijn toegewijd aan het bieden van de beste hondentraining en het creëren van blijvende herinneringen voor jou en je trouwe metgezel.

We willen iedereen bedanken die deel heeft uitgemaakt van onze reis tot nu toe en kijken ernaar uit om samen met jou en je trouwe metgezellen een geweldige toekomst tegemoet te gaan. 🐾❤️

Blijf op de hoogte voor meer updates en avonturen van “Wag’y Tail – Hondenschool Leopoldsburg.” We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen!

Met kwispelende groeten, 
Isabelle en Marnick

Dezelfde passie,
een nieuwe naam
voor jou en
je trouwe viervoeter!

error: Op deze tekst berust copyright!